Vi söker personal för Terminalarbete

Terminalarbete
(Tjänsten är tillsatt)

Vår trogne terminalarbetare ska gå i pension därför söker vi en ersättare för arbete på vår terminal i Boxholm. I Dina arbetsuppgifter ingår lastning och lossning med truck. Sortering av batterier och pallar samt en del fastighetsskötsel. Du kommer också att få köra transporter inom närområdet. Ibland kräver arbetet god fysik därför är det bra att du inte är rädd för att ”Ta i” Du ska ha minst C-behörighet!
E-behörighet samt ADR är meriterande.
 
Arbetet är självständigt, och till din hjälp finns 1 och ibland 2 kollegor.
För att lyckas bra med ditt arbete är det en stor fördel att du är självgående med sinne för ordning och reda samt en känsla för service.
 
Tjänsten är Heltid, dagtidsarbete, ej helger, med avtalsenlig lön

Ansökan mailas till morgan@blybatteri.se
För mer info om tjänsten ring 0142-523 31

 "Sånart Boxholm AB Startade 1989 och är idag en renodlad aktör som främst arbetar med insamlig av batterier och emballage. Vi är tredje största insamlaren av blybatterier i Sverige och ligger långt fram för att även samla in Lithiumbatterier. I företaget arbetar 5 personer och vi är ett familjeföretag"